Tid for refleksjon

Eksamen er her og denne delen av kurset nærmer seg slutten. I den anledning er det på sin plass med litt refleksjon over dette emnet. Jeg vil skrive litt om hvordan denne første måneden av Digital markedsførings kurset har vært for meg personlig.

Studieteknikk og blogg

Nytt av året for meg var dette med å starte en egen blogg. Dette har vært lærerikt og en ny måte å arbeide på for min del. Vi lærte helt i starten av kurset om studieteknikk, her har vi fått en rekke gode innspill til hvordan vi kan forbedre oss som studenter.

Kunstig intelligens

Det jeg synes har vært mest interessant med hele kurset er kunstig intelligens og hvordan dette brukes. Det har vært utrolig interessant å få vite mer om hvordan dette brukes i det daglige liv. Jeg synes det er fascinerende å se hvilke muligheter kunstig intelligens har for menneskeheten, at dette potensielt kan være med på å redde liv ser jeg på som en fantastisk mulighet. Et tema jeg synes har vært mest spennende er dette med utvidet virkelighet. Grunnen til det er hvor mange muligheter det gir, spesielt nå som det ikke er mulig å gjøre ting normalt som vi har gjort før. For eksempel som jeg har skrevet i et tidligere innlegg om at bilprodusenter viser frem sine nye produkter ved bruk av mobil så alle kunder kan se bilene som om de faktisk satt inne i bilen.

Hva tror jeg blir konsekvensene?

Til slutt vil jeg si at jeg tror konsekvensene både er positive og negative. Jeg frykter at økt bruk av kunstig intelligens vil føre til en økning i arbeidsledighet og at mange yrkesgrupper i fremtiden blir borte, dette har allerede begynt å skje og jeg er veldig redd for at det vil bli mer av dette i fremtiden. På den annen side mener jeg også at ved bruk av slik teknologi at det vil være mindre ulykker i for eksempel biltrafikken, da det er mindre menneskelige feil som forårsaker dette. Det vil også øke effektivitet i en rekke bransjer, som vil føre til økonomisk vekst på sikt.

Jeg synes denne første delen av kurset har vært spennende, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Fredrik:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *