Hvor høyt verdsetter Storebrand bærekraft?

I en verden der kunder blir stadig mer opptatt av om selskapene de investerer i er bærekraftige, er det viktig for bedriftene at de klarer å holde seg oppdatert og ikke minst tilby kundene det de vil ha. I dette innlegget skal vi ta en titt på i hvor stor grad dette er integrert i bedriften jeg har valgt, som er Storebrand. Samt mine tanker om hvordan det vil se ut for denne bransjen om 5-10 år. Heng med.

Bilde hentet fra: https://www.mynewsdesk.com/no/storebrand-asa/images/storebrand-logo-192035

Hva gjør Storebrand og hvor bærekraftige er de?

Storebrand er et norsk selskap som tilbyr muligheter innenfor forsikring og sparing. Det er et konsern som består av selskaper som tilbyr ulike tjenester som for eksempel ulike typer forsikringer og bank for å nevne noe.

Sett fra utsiden vil jeg si at bærekraft er et viktig tema for Storebrand. De velger bort selskaper som bryter med de retningslinjene de selv fører innenfor normer og konvensjoner samt virksomhet de ser på som uakseptabel. De har også på sin egen hjemmeside gjort det lettere for deres kunder å se hvor bærekraftige selskapene i fondene de ønsker å investere i er, ved hjelp fondsmerking med en skala fra 1-10. Dette gjør at kunder enklere kan velge bærekraftige bedrifter, dersom dette er noe de verdsetter høyt.

Fremtiden

Når det gjelder fremtiden til Storebrand har de vist at de er et firma som følger med i tiden og som er utviklingsdyktige, jeg har troen på at dette er noe de klarer å følge også videre inn i fremtiden. Et eksempel er at de har et mål om å senke CO2 avtrykket sitt med 7,6% hvert eneste år, dette vitner om at de har tenkt til å fortsette å forbedre seg i årene som kommer.

Kilder: https://www.storebrand.no/om-storebrand/barekraft/barekraft-i-egen-drift

https://no.wikipedia.org/wiki/Storebrand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *