Storebrand- Hvordan nå ut?

Sosiale medier:

Storebrand bruker sosiale medier flittig, det er viktig for enhver bedrift å være på disse mediene for å komme i kontakt med nye kunder og i tillegg kunne rekruttere nye ansatte. Storebrand er på en rekke av de sosiale mediene vi kjenner i dag og de brukes på forskjellige måter, vi skal ta en titt på hvordan de brukes i dette blogginnlegget her. Følg med.

Twitter, Instagram og Facebook

Disse tre blir i all hovedsak brukt til å reklamere for sine tjenester. Sosiale medier er en stor mulighet for bedriften til å komme i kontakt med yngre aldersgrupper. Majoriteten av unge voksne i dag som kanskje er i markedet for tjenester Storebrand tilbyr bruker sosiale medier daglig. De legger ut mye av det samme på disse tre plattformene og det er mulig å treffe et bredt spekter av potensielle kunder på denne måten.

LinkedIn

Den sosiale medier plattformen LinkedIn blir i all hovedsak brukt som en plattform der arbeidssøkere kan vise seg frem til bedrifter. Dette er et medie Storebrand også er en del av. Det som skiller LinkedIn fra de andre mediene er at dette ikke er en kilde til å reklamere men å rekruttere nye arbeidere.

Reklame

Storebrand er også en bruker av reklame, her snakker vi om andre medier enn de sosiale mediene. TV er et medie Storebrand har brukt mye gjennom tiden, og hatt stor nytte av. De har lang erfaring i å finne ut hvor folk befinner seg i mediesystemer. De har også en rekke annonser i nettaviser og ute på for eksempel plakater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *