Hvordan bygge en merkevare ut av ingenting

Denne bloggoppgaven vil bestå av et innlegg der jeg skal oversette, justere og forbedre et innlegg som allerede er publisert tidligere. Jeg har valgt å ta innlegget «How to build a brand from nothing» som er skrevet at Hithen Shah. Dette er et innlegg skrevet på Engelsk så jeg skal bruke de engelsk språklige kunnskapene jeg har og gjøre mitt beste for at dette skal bli så enkelt som mulig å forstå.

I Leo Widrichs første måneder som medgrunnlegger av Buffer, skrev han to til tre gjesteblogginnlegg hver dag. Han begynte i selskapet i januar 2011, og i april hadde han fått merkevaren deres omtalt i over 100 blogger . I løpet av ni måneder hadde de registrert seg over 100 000 bruker.

Folk kaller det Leo gjorde for “ innholdsmarkedsføring ”, “kundeoppkjøp” og “å gjøre noe som ikke kan skaleres”, men det går glipp av det større bildet. I løpet av ni korte måneder hadde han gjort Buffer til et betydningsfullt varemerke.

Viktigheten av merkevare

Tenk på hvorfor Amazon er så avhengighetsskapende- de har en bit av hjernen din. Når du tenker på å kjøpe et hvilket som helst produkt, er reaksjonen å gå inn på Amazon for å få det til lavest mulig pris. To tastetrykk og det er på vei hjem til deg.

Før i tiden betydde det å bygge en merkevare å få uavhengige besøkende til å komme til din nettside. Dette er besøkende som uten noen spesiell grunn kommer innom din nettbutikk kun fordi du har en del av deres hjerne. De hadde en tanke, og det trigget dem til å se på siden din.

På lang sikt vil dette gjøre at din merkevare spres. Dette fordi folk tenker på deg, som gjør at de vil prate om deg, og spre det til sine venner. For å starte en merkevare fra bunnen av trenger du to ting. Evnen til å fornye deg og repetisjon.

Det er viktig å fornye seg, ikke bare prate om det men å faktisk gjøre det er en sentral del av å bygge et brand.

Kilder: https://hitenism.com/build-brand/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *