Amnesty International Norge- case oppgave

Som tema for dette innlegget har vi fått i oppgave å svare på et case. Dette caset handler om å være i et hypotetisk jobbintervju der vi skal forberede oss på dette ved å gjøre research før intervjuet.

Digitale kanaler

Amnesty føyer seg inn i rekken av foreninger som promoterer sine budskap og interesser via sosiale medier. Du finner Amnesty på Twitter, Instagram, Facebook og Snapchat for å nevne de mest sentrale. Her vil du finne viktige budskap Amnesty ønsker å fremme. Amnesty baserer seg på å fremme menneskelige rettigheter og gjør dette på en god måte via disse kanalene, dette gjør de ved hjelp av små videosnutter og bilder med karikatur tegninger og ekte mennesker. De er veldig gode på å bruke tekst og farger som samspiller med hverandre. Hjemmesiden er også oversiktlig å ryddig der du enkelt kan finne frem til det du ønsker å lese om. Det er også mulig å gi sin støtte via nettsiden.

Organisk søk

Når du søker opp Amnesty i google i nettleseren din vil du se at en annonse fra Amnesty komme opp. Dette betyr at de har betalt for at sitt navn og sin adresse skal dukke opp når du søker på det. Dette bidrar til økt trafikk for dem og er en smart manøver for å tiltrekke seg potensielle støttespillere.

Google Analytics

Jeg personlig mener at noe av det viktigste Amnesty kan bruke dette verktøyet til, er å finne ut av hvilke sosiale medier som genererer mest oppmerksomhet. Det vil si hvor flesteparten av følgerne kommer fra og dermed peile seg ut hvor de skal legge flere midler og mer innsats, og hvor de ikke trenger å gjøre det.

Dette er også en måte hvor de kan finne hvilken aldersgruppe som er mest fremtredende. Dette kan hjelpe dem med rekruttering av både nye medlemer, men også de som ønsker å støtte en slik organisasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *