Hvordan markedsføre på Instagram

Jeg vil i dette blogginnlegget ta for meg hvorfor jeg mener Instagram er et av de beste sosiale mediene å markedsføre sin bedrift i. I tillegg vil jeg lage en «How to» guide på hvilke ulike muligheter som finnes her.

Hvorfor velge Instagram

Instagram har en voldsom skare av brukere. Disse brukerne er i alle aldersgrupper og er opptatt av mye forskjellig. Derfor mener jeg det er det beste stedet da du har stor mulighet og frihet til å rette deg mot hvem du måtte ønske. Det er også mulig å skrive til ulike bedrifter og større foretak direkte da dette er et sted mange store aktører holder til.

Hvordan markedsføre på Instagram

Det viktigste du kan gjøre for å holde en følgerskare er å holde dem oppdatert på hva som skjer til enhver tid. Jeg skal gi noen tips til hvordan dette kan gjøres på en god måte og ved riktig bruk hvorfor dette vil være en suksess.

  • Hashtag/ emneknagg: Dette er kanskje et av de mest kjente begrepene i hele verden for tiden. Dette er en markering som gjør at innlegget ditt vil bli synlig for alle som søker på ordet pluss emnknagg foran. Eksempel #CocaCola.
  • Instagram stories: Dette er en post som kommer opp rundt profilbildet ditt og som er tilgjengelig i 24 timer. Dette er en fin måte å vise frem nettbutikken din på en litt annen måte enn et vanlig innlegg.
  • Bedriftskonto: Her har du langt flere muligheter enn en vanlig brukerkonto. Her kan du legge til lenker til butikken direkte i innleggene dine slik at kunder lettere kan komme inn. Du kan også bruke Facebook sin tjeneste som gir deg full analyse over brukeren din.

Hper dette var til hjelp, nå er det bare å sette det ut i praksis.

Lykke til:)

Kilde: https://www.businessinsider.com/what-is-instagram-how-to-use-guide?r=US&IR=T#getting-started

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *